Här är det dags att dekorera om man nu skulle vilja göra det. Koka den däremot när det är dags. Jag har under årets lopp provat göra på olika sätt för det verkar som det finns ett stort utbud av olika recept
Det absolut snyggaste resultatet blir nog om du låter varje blomblad halvtorka i runda former innan de fästs på blomman men jag har oftast inte det tålamodet (vill bli färdig fort) För utseendets skull är det nog även bra att använda sig av floristtråd för att hålla i och hänga upp och ner men inget jag provat
Kalorier i dessa saker kan göra att du lägger på dig fett precis som andra livsmedel gör. var de där "nyttiga fullkornskexen" verkligen vad du borde ha ätit, eller skulle en frukt, bär eller grönsaker varit ett bättre val
Stek övriga grönsaker i olivoja, tillsätt mer olja vid behov, tills de är. Precis som med en paj passar det bättre att servera din ratatouille ljummen än rykande het
Jag har längtat efter att få hacka lök, skölja grönsaker och öppna mina champinjonburkar, skära i kött, vispa i en sås, smaka av grytor med mina små teskedar
Inlägget kommer uppdateras under dagen, just nu görjag buljongen. Nytt för mig är det eftersom jag inte gjort det tidigare, men något nytt i matväg är det inte
Stek övriga grönsaker i olivoja, tillsätt mer olja vid behov, tills de är. Precis som med en paj passar det bättre att servera din ratatouille ljummen än rykande het
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.