Så vi pressar apelsiner för glatta livet här hemma och i dag till åt vi migas. Lite lagom lyxigt med färskpressad apelsinjuice till frukostoch jag är storkonsument på apelsiner just nu
Idag ska vi minsann åka iväg på ett litet äventyr, bland annat ska vi kika på golv, för vet ni, Mr C har fått upp de nya fönsterpartierna på ovanvåningen och det är bara såååå fint och jag är såååå nöjd
Tillsätt pektinet, ochlåt sylten stå kvar i grytan, någon timme och svalna lite. De är lite skörare att vända i stekpannan, men med ett bra stekjärn och en bra och bred stekspade, så går det galant
Innan receptet - här kommerveckomenyn. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Jag åt pannkakorna med lättkesella som jag blandade med stevia strö och vaniljextrakt/vaniljessens. Igår körde jag året första pass och gud vad skönt det var att träna igen
Mina ägg, som jag köper av en kompis, är dessutom värpta av lyckliga hönor som kaxigt sprätter omkring i det fria och mumsar i sig grönska, så gulorna gör skäl för sitt namn och lyser som solen själv
Nu när semstern närmar sig och vi kommer att äta frukost tillsammans hela familjen på morgonen (nu brukar Oskar gå upp en timme före mig och Felicia) är det myisgt att ha hembakat frukostbrödoch de här tekakorna är supergoda att äta till frukost
Ursprungsreceptet var från amerikanska bönpannkakor men precis som min mor så föredrar jag det lite mindre söta alternativet ochkompletterar istället med läckra tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.