) bone-in leg of lamb. coriander seeds. kosher salt, plus more. baby Yukon Gold potatoes. Flakyseasalt. 1 bunch cilantro. 3 small bunches tarragon. 4 scallions or spring onions, thinly sliced. 2 small preserved lemons, skinand flesh chopped. 4 garlic cloves, coarsely chopped. 1/4 cup extra-virgin olive oil, plus more for serving. 2 lemons, cut into wedges. coriander seeds2 Tbsp. fennel seeds1 bunch cilantro1 bunch dill3 small bunches tarragon4scallions or spring onions, thinly sliced2 small preserved lemons, skinand flesh chopped4 garlic cloves, coarsely chopped1/4 cup extra-virgin olive oil, plus more for serving2 tsp. kosher salt, plus more1 (6–7-lb. ) bone-in leg of lamb4 lb. baby Yukon Gold potatoes2 lemons, cut intowedgesFlakyseasalt
Jo då, det finnsminsann de som redantjuvstartat med sillinläggningarna. Ättarpssill. Håkan tillhör gruppen avtjuvstartare, redan i förraveckan blev det inlagd stekt sill som snabbt följdes avhansfavoritinläggning
Koka upp vattnet med resten avsaltblandningen. Låt liggasvalt över natten. Sedanbinderjag ihop skinkan med ett kraftigt bomulls snöre, Svålen skasittakvar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.