Min kille, han ”jobbar med data” han. Atthan är bra på det hansysslar med harjagaldrigtvivlat på, och ytterligare bevis på detta fick vi förraveckan då det roddes hem en finfin affär
I opened the workshop by talkingaboutcameragear, available light and how to best use it during winter andlastlyademonstration on how I typicallycreate my food photographs
Jaghar under flera år trimmatminakunskaper inom grillning, rökning och deep south, backyard bbq, för att få fram de rättablandningar i rubs, såser, köttval mm
open($(this). Tillsätt spenat och fräs i cirka en minut. Ta bort från värmen och låt svalna. Blanda den avsvalnadespenatblandningen med ricottan, fetaosten och muskot och krydda med salt och peppar
open($(this). Koka upp vispgrädde, sirap och socker i en ganska stor kastrull. Rör om i smeten då och då och placera under tiden knäckformar på en bricka
[recent] =>. [title_font_family] =>OpenSans. Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkväll bilder på pirogernajag gjorde och självklartska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.