Dom är mycket enklareattgöra än vad det ser ut och dom ser så proffsiga ut. Mångaav er la upp bilder på instagram och mailade mig bilder averaegna ”slice n’ bake” kakor
Dom är mycket enklareattgöra än vad det ser ut och dom ser så proffsiga ut. Mångaav er la upp bilder på instagram och mailade mig bilder averaegna ”slice n’ bake” kakor
Love me I’m Famous kommer från CafeOpera och harvarit en favorit hos mig i massorav år, den finns här på bloggen på fler ställen men här kommer en variant på den, istället för BacardiRazz och BacardiGran Melon så hadejagBacardiPineapple
Dags för en resa till allas vår favoritdestination. Thailand. Detta blir dock inte en semesterresa med sol och badutan en resaav det mer kulinariska hållet
Macaroniand cheese är som Kristin beskrev det så bra – överkoktamakaroner i ostsås. Smarriga små makaroner som fullkomligt dränkts i ostsås och gratinerats
Piece ofvinbärskaka. Som sagt, det blir mycket bakning när det är sisådär väder ute. I söndags när P spelade golf och jag hängde med tjejerna så bakade vi dessagodingar
Majmånadråvara i samarbete Robertson loves Sweden är löjrom. Löjrom är något av det bästajag vet, och det gjorde att uppgiften attskapa ett recept till en början kändes aningen svår
Ny månad, ny råvara och nytt recept från mig i kampanjen Robertson loves Sweden. Jag måste faktiskterkännaattjag inte är någon dyrkareavfärskpotatis, men den här salladen blev suveränt god
The post Potatoslices with vegan pesto andasparagusappeared first on Sofia von Porat. I will definitely makeasparagus ribbons more often, so simple, and so pretty, don’t you think
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.