1. Burgare. Blanda färsen med salt och peppar efter smak och dela upp den i 4 jämnstora hamburgare. Grilla hamburgarna på hög temperatur, pensla med olja, salta och peppra
Efter dagens potthålsfyllning med vägföreningen och efterföljande årsmöte så skulle vi fixa grillat. Det blev en enkel men riktigit bra hamburgare (om jag själv får säga det) som piffades upp lite med kryddor från landet och lite flytande röksmak och en smarrig dressing
Bouillabaise är i min bok en av de stora klassiska franska rätterna, och därmed en enormt stor del av vårt västerländska matarv (lite som min bourguignon, hint hint, och ungefär lika svårstavad
Idag släpps första hamburgaren i mitt JÄTTELIKA ÅRSLÅNGA samarbete med den helgrymma hamburgerkedjan Bastard Burgers där jag kommer sätta en ny kick ass (får vi hoppas
Då jag ännu inte har kommit in i rutin med det här med massproduktion av mat så tar det tid. Men ett stort ass kan jag förhoppningsvis leverera, lite kul ska jag få ha
Här så tar vi dock ”lövbiffen” och kryddar den med kebabkryddor och sen strimlar vi den så vi får oss ”kebabstrimlor” som har grymt tuggmotstånd och smakar finemang
Det är en på många sätt klassisk nachoburgare, fast gjord på absolut bästa möjliga sätt. Veganska hamburgare med grillad lök och fejkon – Recept fyra från Grill & BBQ SM
Smooth as a babys ass och med en ganska hög fot, jag var mer än nöjd. Låt krämen svalna och stelna något i kyl, spritsa på hälften av kakorna och tryck försiktigt ihop med en passande hälft
Här stämmer uttycket "abs are made in the kitchen" perfekt in. Det spelar inte så stor roll vilken träning du kör, hur många måltider du äter eller vilket märke på proteinpulver du köper (och du måste verkligen inte använda proteinpulver, absolut inte)
Imorgon blir det ass med Kajsa, dags att ta tag i bakdelen och försöka bygga lite muskler. -Mixa kikärtorna till en massa och tilsätt sedan rivna morötter, ägg och majsstärkelse
jag är familjens dejourerande kötthanterare, i år tog jag faktiskt "betalt" i en halv gris till jul - bara så ni inte ska få för er att jag arbetar för assigt
Det är därför ingen grund att tro att vi är genetiskt anpassade till att äta spannmål och vi anser att den typen av föda är en modern föda för människan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.