En liten touch av Medelhavet ger den klassiska bacon- och broccolipajen ett angenämt lyft. Smakintensiva små delikatesser som är riktigt trevliga att använda för att krydda upp allehanda rätter med
Börja med att smörja en eldfast form. Dela baconet i bitar, och stek det i en stekpanna. Tillsätt soltorkade tomater, all lök, paprikan, coctailtomaterna och låt det fräsa ihop
Börja med att röra ihop pajdegen, om ni använder flytande margarin så kan den röras ihop för hand, annars rekommenderar jag att använda degkrokarna med handvispen eller matberedaren
En krämig och ganska mild ostsås som blandas med pasta, bacon, gul lök och broccoli. Jag föredrar milda mögelostar och fick tag på en riktig fullträff, en blå-/vitmögelost med en styrka markerad som medel
Ringla ev mer smör runt om fisken, det blandar sig fint medbaconblandningen i ugnen. Går ju såklart även att göra med vanliga torskfiléer eller annan fisk
Den här pajen är med andra ord helt perfekt Här valde jag att lägga till bacon, broccoli och tomater men den funkar såklart helt utan dom ingredienserna också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.