Tillsätt tomatsås, vin, koncentrerad fiskfond, krydda med Ernst fisksalt och ånga/sjud några minuter tills musslorna öppnar sig (släng musslor som inte öppnar sig)
Vill bara uppmana er att göra denna här goda Club Sandwichen på LCHF vis. Bred på dressingen på omeletten,sallad, skivad tomat, avocado, bacon och kyckling
I går var jag påafterwork med ett gäng tjejer, gamla och nya bekantskaper. Vi är lite bekväma av oss och väldigt noga med att få mat i magen så vi hade bokat bord på Incontro för att få sitta lugnt, umgås och kunna prata
Efter helgens hårda träningspass visste jag att något gott väntade på mig. en smoothie, frukt och mjölk eller varför inte de här goda Afterwork out-cupcakes, fulla med näringsämnen från naturliga källor så du slipper allt konstiga pulver och jox
Tillsätt tomatsås, vin, koncentrerad fiskfond, krydda med Ernst fisksalt och ånga/sjud några minuter tills musslorna öppnar sig (släng musslor som inte öppnar sig)
*Lägg en fryspåse ovanför fileerna på en skärbräda och banka försiktigt så dom blir lite tunnare. Lägg dom sen på hushåll/ el toa papper så dom får rinna av lite
Jag tycker det är snyggt att servera sallad på ett stort fat. Lägg kärnorna på toppen av salladen. Jag tycker gott man kan kalla denna sallad för vintersallad istället för julsallad
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.