Sortera bilarna i de olika färgerna. Häll upp 3 dl grädde i en kastrull och värm upp på svag värme häll ner 40- 50 sorterade småbilar i en av färgerna och rör om tills allt har smält
Sortera 2 påsar ahlgrens bilar i de tre olika färgerna. Till 10 personer. Blanda den färg du önskar med 3 dl grädde och värm tills det har smält samman
Endast två ingredienser behövs till denna efterrätt, Ahlgrens bilar och grädde, men den kräver ändå sin tid och planering då de olika lagren av pannacotta måste stelna innan nästa lager hälls på
I fredags bjussade jag några vänner på den här pannacottan gjord på Ahlgrens bilar med daimkross och fick finfina recensioner (bland annat att det var det godaste de ätit, woop =P)
Så här blev den, min allra första Pannacotta med tre smaker och tre lager. Det är inte svårare att göra en Pannacotta med tre lager än med ett, det tar lite längre tid att få den färdig bara
Den italienska desserten pannacotta är så enkel att göra men ser så proffsigt ut ändå. Eftersom detta blev min nyårsdessert lyxade jag till det med en hallonmousse mellan pannacottan och hallonspegeln och serverade även ett skruvflarn för lite tuggmotstånd
Det var riktigt länge sedan jag gjorde pannacotta nu och eftersom att jag hade väldigt mycket vit choklad hemma så tänkte jag att den fick agera smaksättning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.