Färskostdipp medapelsin, myntaoch koriander. Färskostdipp med soltorkad tomat och basilika. I vår familj gör vi en stor satsning på mer grönt på bordet till alla måltider och de två små tycker det är roligt att få fixa stavar av gurka, morot och bryta buketter av blomkål
Färskostdipp medapelsin, myntaoch koriander. Färskostdipp med soltorkad tomat och basilika. I vår familj gör vi en stor satsning på mer grönt på bordet till alla måltider och de två små tycker det är roligt att få fixa stavar av gurka, morot och bryta buketter av blomkål
Smaka av med salt, peppar och honung vid behov. Salt och peppar. Rör ner örter, vitlök och chili. 1 apelsin. 1 msk hackad mynta. Blanda osten med rivet skal från apelsinenoch 2 msk pressad apelsinsaft. 1 apelsin
Blanda ner de hackade örterna, apelsinskaloch citrussaften i aiolin. Ta ut kycklingen när skinnet fått färg och blivit frasigt och servera med sallad, kokta eller grillade grönsaker ochmyntaaioli
Gjorde en aioli till vår grillade middag idag (som var sojabitar på spett för mig och en köttbit till Peter, och sötpotatis bakad i folie på grillen till oss båda)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.