4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
Koka riset enligt förpackningen. Tillsätt vatten, juice och buljongtärningen. 1 hönsbuljongtärning. 1 förp champinjoner, färska, 200 g 1 förp bambuskott, 200 g 4 kycklingfiléer 1 hönsbuljongtärning 2 msk mango chutney sweet 2 tsk sweet chili sås 2 dl vatten 0,5 dl apelsinjuice 100 g ananas i bitar 100 g cashewnötter 1 paprika, röd, i bitar 1 paprika, grön, i bitar 1 msk ketchup 1 krm salt 1 krm cayennepeppar maizena, ev
Blanda grädde, creme fraiche, hackade buljongtärningar och dijonsenap. 600 g kycklingfile2 st hönsbuljongtärningar3 dl magtlagningsgrädde1 dl creme fraiche2 1/2 msk dijonsenapsalt & pepparspiskummin1 kruka basiliska. Hacka ca 1/3 av hela krukan basilika, spar några blad till servering, och ha i hacket i gräddblandningen. 2 st hönsbuljongtärningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.