Skär baconet i bitar & stek den under tiden du kokar spaghettin. Tag hälften av den nykokta pastan & lägg i en form,därefter all bacon,hälften av purjon och peppar
Lägg några isbitar i en shaker och slå i gin och likör. Rör om, helst med en glasstav. Sila ner i ett medelstort vinglas och fyll försiktigt på kylskåpskall, hårt vispad grädde som ska bilda ett översta lager
Tillhör du en av de stackare som behövt jobba idag. Bittert, jag förstår. Nåja, det är över nu. Slå dig nu ned i en skön stol och låt någon annan få passa upp
Boeuf Bourgignon tillhör en av de franska kökets grundpelare, ett recept som finns i många varianter numera och som får betraktas vara tillhörande kategorin slow food, dvs inget man gör på vardagar
I helgen när vi var på Ica och handlade fick vi provsmaka köttbullar. Dom var så himla goda & bara 15% fett så jag tänkte att det kan ju faktiskt funka
Nu är det hög tid att vi drar igång årets sillinläggningskavalkad i det Mårtenssonska köket, eller rättare sagt så är det faktiskt förra årets inläggningar om vi ska vara helt ärliga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.