Det är snart mazarinens dagen och vi lyfta den upp med chokladochDulcedeLeche. Ja, chokladochdulce är ju alltid gott ihop ochdetborde ju funka lika bra ihop i en mazarin
Hon har använt sig av DulcedeLeche Classic i sin Glass med krossad chokladochdulcedeleche. Häll ner den rivna chokladenoch låt den blandas samman ordentligt
Ta av kastrullen från värmen och rör i chokladen så den smälter helt. Finhacka chokladen. Vänd ner chokladsmöret i äggsmeten och mjöl i smeten och blanda ihop
Jag har använt mig av Dulcedeleche Baking från Pampasdeli. Jag älskar Dulcedelecheoch småkakor är så gott trots trots det missar jag ofta de små godingarna
Min bakelse består av kokosmusslor, dulcedeleche, röda vinbär och italiensk maräng. Dessutom så tycker jag att vinbären representerar sommaren som precis har tagit slut och som man inte riktigt vill släppa nu i oktober
Smält smöret ochchokladen tillsammans. Då och då så bakar jag & när jag väl gör det så blir det nästan alltid något riktigt kladdigt med mängder av kalorier och förra veckan så avvek jag inte från mina tidigare verk
Rör försiktigt ner ungefär en fjärdedel av äggvitorna i smeten för att lätta upp smeten innan du fortsätter med resten av äggvitan – då stannar luften kvar i äggvitorna
Malin – Sugar coated. Så, varför denna långa utläggning om olika typer av frusna desserter, jo, Malin på Sugar coated har överträffat sig själv med en Dulcedelecheoch valnöts parfait
Så det blev en tårta med hasselnötsbottnar, fylld med blåbärssylt, dulcedelecheoch blåbärsmousse. Min barndomsvän och hennes familj kommer från Växjö, mest för att fira att mannen i familjen fyller fyrtio, men de hann kika in hos oss också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.