Allergianpassad fiskgryta
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 rejäla palsternackor
  • 3-4 potatisar 1-2 fänkål en bit rättika
  • 1 lök matolja
  • lite syra från citron eller lime
  • 1- 2 tsk sambal oelek (kolla att den är väldigt ren)
  • 3 tsk salt
  • lagerblad
  • 7-8 vitpepparkorn ca 1 l vatten ( ta så mycket som passar din gryta – ska täcka rotfrukterna men ändå ha plats för fisken i slutet)
  • 800 g blandad färsk fisk
  • 1 vitlöksklyfta 2 pkt saffran + lite socker
  • lite av den gräddersättning du tål – vi tar oatlys i

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.