Till sommarens grillkvällar då man vill ha det lilla extra tillbehöret. Den här har en sötstark, kryddig smak utan rökighet men med hetta från min favoritsås D’Elidas
Lika passande på en grillmiddag som till en sallad. Mina ändringar i receptet står i parantes nedan. Till middag här om dagen gjorde jag en bulgursallad med halloumi och citrusröra
En riktigt saftig och smarrig smörgåstårta gjorde jag tillmin gubbe när han fyllde år i helgen. Jag gör aldrig efter något recept när jag gör fyllning till smörgåstårta, men den här gången skrev jag ner allt jag hade i, mätte och greja så nu du kan göra lika god fyllning till din smörgåstårta
Häll i lite mjölk i taget tills du får den konstisens du vill ha. Ibland gör jag den även med mindre mjölk så att den blir tjock och går att äta som glass❤ Testa testa, den livar upp vilken tråkig vardag som helst
) Denna gång med stekta aubergine, champinjoner, min favvo babyspenat och halloumiost ovanpå. Skär aubergine och champinjoner i lagom stora bitar och stek de i smör tills de blir mjuka och få en fin stekyta
När jag funderade på hur jag själv relaterar till denna dag så hamnade jag oavkortat i sötsvängen. Ren och enkel smak som lyfter vilken middag eller händelse som helst till en annan nivå
Tillsammans med ägg, paprika, nötter och sallad, serveras den som en LCHF/Paleo-frukost på Ecocaféet, men den var minst lika god och mättande som middag till en kopp te på tåget
Blanda och tillsätttill de torra ingredienserna. Den här bjöd jag mina kollegor på förra veckan. Jag använde sen bara en del av botten, till denna tårta
Låt koka upp och sjud sedan tills löken blivit mjuk och tagit smak av vinet. Sedan den där dagen för åtta månader sedan har jag inte lagat min auditionrätt, men för några dagar sedan när jag hängde med mina bästisar på hemmaplan, tyckte de att det bannemig var dags att jag bjöd dem på rätten som tog mig vidare i tävlingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.