Klä en brödform, cirka 10 x 30 centimeter, med bakplåtspapper som går upp på kanterna. Vispa ihop grädde, socker, sirap, kakao, vaniljsocker och smör i en kastrull, koka upp och låt sjuda på medelvärme tills kolasmeten når en temperatur på 122 grader eller klarar kulprov, se ruta
25-30st fina medjooldadlarkärnfria0,75-1 dl mjuk kokosolja1-1,5 dl raw kakaoDet beror lite på hur stora dadlarna är hur övriga proportioner blir så smaka av. Börja med att mixa dadlarna till mos, häll ner olja och mixa minst 7 min, fyll på med kakao och mixa ytterligare 3 min. 25-30st fin. 0,75-1 dl mjuk kokosolja. 1-1,5 dl raw kakao
Polka och choklad är nog en av mina favorit-smak-kombosar. I alla fall så gjorde jag den här fantastiska chokladkolanmed polkagriskross på toppen för några dagar sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.