Varva kassler, tomat och ananas på spenaten. I dag har jag och Alva haft en skön ledig dag i solen. salt, peppar efter smak( tänk på att kassler är salt)
Kassler med ananas och champinjoner blev det till middag idag. Och i spisen har jag ju ugnen, eller ugnarna för det är en spis med dubbelugn (Bild HÄR >>) De allra flesta byter troligtvis ut spisen när den går sönder men jag har varit så nöjd med den här så det fick bli en lagning istället
Varva kassleroch ananas i en ugnsform. Igår var elektrikern här i flera timmar igen, men nu är nog all el dragen så att vi har uttag och lampor överallt där vi vill
Låt pastan rinna av och vara pasta, kassleroch ananas i en ugnsfast form. Blanda creme fraiche, matlagningsgrädde, chilisås, citronpeppar och vin i en bunke, rör om väl
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. ½ kg kassler. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.