Red med maizena. Recept. lindaveronica. tors, 2013-09-19 19. 02. 20min. (0). Tärna ananasen och finhacka löken. Smält sockret i en kastrull och tillsätt ananasjuice, apelsinsaft, lök, chili, buljong och ättika
Ananaschutney. Jag är medveten om att det är stora ord men den här ankan är bland det godaste jag har lagat någon gång, smak, konsistens, doft och utseende i nästan fullständig harmoni
Gnid in skinkan med salt/socker-blandningen. Jag använde torkad färsk rosmarin, torkad och färsk timjan, pomeranskal, enbär, kanelstång, muskotblomma, kryddnejlika, turkisk chili och lagerblad
Picka skalen med en grov nål på många ställen. Jättegott till frallebullen tillsammans med en god ost. 2 dl ättiksprit 12% 3 dl vatten 3 dl strösocker 1 st en bit torkad ingefära 5 st hela kryddnejlkor 10 st vitpepparkorn 1 kanelstång Gör så här. 1 kanelstång G
Som vegansk rätt är den här Biriyanin näringsrik, mättande med lång mättnadstid och den ger dessutom fullvärdigt protein med kombinationen ris och linser
Tillsätt kanelstången och fräs nån minut. Den smakar verkligen autentiskt och är spännande med sin brytning mellan mustig, het och sötsyrlig gryta, kryddigt ris kokt i mjölk med russin, söt persika och knapriga nötter och mandel
När du är klar att börja laga värmer du några skvättar olivolja i en stor kastrull på medelvärme. Finhacka persiljebladen och strö dem över och avsluta med att hälla på en skvätt jungfruolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.