Hittade ett kakrecept i min hög med sparade, intressanta recept som jag tog och bakade förra helgen. Kommer inte ihåg var receptet kommer ifrån eller varför den heter just dansk drömkaka men det som jag antagligen föll för i receptet och som fick mig att lägga det i sparahögen var nog farinsockret i toppingen som ger kokosen lite extra god och knäckig smak
Alltså baka i långpanna är ju det bästa som finns. Enkelt och gott. Framförallt om man nu ska göra till flera personer så är det bara att öka receptet till det dubbla
Tills igår hade jag bakat lite fika. Jag hade bland gjort den berömda daimrulltårta fast i stället för att hacka i dubbeldaim hackade jag en mjölkchoklad daim
Chokladbotten1. Sätt ugnen på 225°. Smält smöret, låt det svalna något. Rör ner socker och ägg. 2. Tillsätt resterande ingredienser, rör slätt och häll upp i en långpanna med på ca 30x40 cm, klädd med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.