Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Skiva potatis och tomater. Varva potatis, purjolök, skinka och tomater i en smord eldfast form
Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Skiva potatis och tomater. Varva potatis, purjolök, skinka och tomater i en smord eldfast form
Sätt ugnen på 225 grader. 1. Ansa och koka brysselkålen knappt mjuk i lättsaltat vatten. 2. Hacka lök och vitlök i smör tills de mjuknat och fått lite färg
God fortsättning på det nya året. Nu har man hunnit med att ladda upp batterierna inför ett nytt år av utmaningar och möjligheter, det ser jag fram emot
Så här i slutet av månaden börjar det eka i dom flesta kylskåp i många hem. Man kanske har lite utav det kvar och lite utav det men tycker inte riktigt man får till nåt spec med ingredienserna man har hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.