Jag vet inte vad ni tycker men den här kakan var allt för syrlig för våra smaklökar. Enligt amerikanerna så ska man ha nån smörkräm på eller något annat som gärna är sött,dock åt man den bara så och då blev de en sur min
Raw Food Strawberry Cheesecake. Något som också är en jättestor hobby för mig är att träna, därför att det otroligt roligt att baka lite raw food desserter
Igår var en urmysig kväll med Mia och Kristin. Vi frossade i den här fantastiska chokladkakan. 200 g smör3 dl ljust muscovadosocker1 dl ljus sirap4 st ägg3 dl mjölk5 dl mjöl1
Eftersom Devil's foodcake är min favorit chokladtårta så fick det bli en spinoff av den tårtan =D. Min vän Rikard och hans fru Susanne ska ha en bebis och dessutom fyllde Susanne år för några dagar sedan så detta var tvunget att firas =)
Alldeles för länge har jag velat göra Devil's foodcake eftersom alla pratar om den. Imorgon ska det bli en liten påsktårta och några påskdekorerade cupcakes
En av tårtorna blev denna chokladtårta inspirerad av den amerikanska kakan Devil's foodcake. För ett tag sedan fyllde min äldsta lillasyster 6 år och hon beställde två tårtor till kalaset
raw food morots kaka, ungefär det här receptet har vi lärt av renee voltaire,under en matlagnings inspirations kväll, tema grön jul, för några år sedan,det blir lite olika varje gång beroende på vad vi har hemma
Tjohoo, firar in fredagen med en kaka med namn Angelsfoodcake, det är en seg, maschmallows liknande kaka, jag toppa den med en rosa creme cheese frosting, mumsigt
Vi bjöd på hamburgare till lunch (bilder kommer snart) och sen en Devil's foodcake till kaffet och den här kakan blev riktigt god om än lite mäktig med all glasyren (skulle jag göra den igen skulle jag nog minska på glasyren)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.