Ankbröst i vin med goda tillbehör
kokschefen.se
kokschefen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 ankbröst
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 msk smör
  • 2 msk honung 
  •   
  • Lag
  • 2 dl rödvin
  • 1 dl japansk soja
  • 3 lagerblad
  • ½ vitlöksklyfta
  • 3 kvistar timjan
  • 2 msk honung 
  •   
  • Rödbetor
  • 4 rödbetor
  • färska
  • 2 dl grovt salt
  • 1 tsk olivolja
  • 1 krm svartpeppar 
  •   
  • Portvinsså
  • s2 dl rödvin
  • 2 dl portvin
  • 2 msk konc. kalvfond
  • 2 tsk strösocker
  • 2 msk smör
  • Potatismos med knaprig bacon och parmesanost – länk 

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.