Ankbröst med steksky, picklade gulbetor och rostad pumpapuré – inspiration till helgens fest
alltommat.se
alltommat.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ankbröst (à 350 g)
  • salt
  • nymald svartpeppar
  • smör
  • vitlöksklyftor
  • timjankvistar
  • rött vin
  • små gulbetor
  • ättiksprit (12 %)
  • strösocker
  • vatten
  • lagerblad
  • olivolja
  • butternutpumpa (ca 1 kilo)
  • crème fraiche
  • pressad citron
  • hackade pumpakärnor
  • kvistar vattenkrasse
  • 4 pers Ingredienser Ankbröst med steksky, picklade gulbetor och rostad pumpapuré 2 ankbröst (à 350 g) 1 tsk salt 2 krm nymald svartpeppar 1 msk smör 8 vitlöksklyftor 10 timjankvistar 2 dl rött vin Gulbetor 600 g små gulbetor 1 dl ättiksprit (12 %) 2 dl strösocker 2 dl vatten 6 lagerblad 1 msk olivolja Puré 1 butternutpumpa (ca 1 kilo) 4 vitlöksklyftor 2 dl crème fraiche 1 tsk salt 2 tsk pressad citron Garnering 2 msk hackade pumpakärnor 12 kvistar vattenkrasse

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.