Ankleverravioli med örtig tryffelsky
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pastadeg
  • 1 liten vitlöksklyfta, finhackad
  • 1/2 röd chilifrukt, finhackad
  • 1 + 1 tsk (vit) tryffelolja
  • 1 1/2 msk vetemjöl
  • 1 dl rödvin
  • 5 dl pastabuljong
  • 1 msk tomatpuré
  • fräst schalottenlök enl ovan
  • 50 g brynt svamp enligt ovan
  • 2 skållade, urkärnade, tärnade tomater
  • strimlad persilja och/eller salvia
  •  
  • Sky
  • 1 liter hönsbuljong till kokning
  • 1 1/2 msk potatismjöl
  • 4 dl vetemjöl special
  • 2 ägg
  • 2 msk (oliv)olja
  • 1/4 dl vatten
  •  
  • Fyllning
  • 2 schalottenlökar, finhackade
  • 1 –2 msk smör
  • salt, svartpeppar
  • 150 g champinjoner, skivade
  • 150 g (ank)lever
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 2 –3 stora blad färsk salvia

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.