Appropå semlor var jag med iAftonbladetsMat&Vinsnätversion med min semmelwrap. Under veckan som gått har jag som vanligt jobbat ett par timmar per dag med mitt företag
Ja nu är det verkligen äpplenas tid. Ett recept som stod på Aftonbladet och nämnd som "världens godaste äppelkaka" och det var nåt nytt och jag hade allt hemma förutom hasselnötter men det var mycket gott ändå
När Aftonbladet bad mig komponera en trerättersmeny kände jag att jag ville att den skulle representera mig, sådant jag gillar och som känns rätt för säsongen
För en tid sedan blev jag kontaktad av Aftonbladet för ett recept de var intresserade av. Denna kaka är verkligenhimmelskt god, riktigthärligtkladdigalltigenom, med krämig chokladglasyr och pistagenötterna som både ger sälta och ett härligtkrisp
Rör ihop majonnäs och crème fraiche,. Tillsättcitron, senap, salt, peppar och gurkmeja. Vänd försiktigtihop det hela med hackad gurka, kapris, persilja och de hackade äggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.