Godmorgon. Regnet smattrar här utanför och det ser ut att bli en riktig inne och fixa helg. Tänkte börja dagen med att tipsa er om ett nytt mjöl från Ramlösa kvarn som jag fått testa
Farmor Anna-Lisas pepparkakor. Trots att det bara är november har man (i alla fall jag) ändå skjutits fram i tiden tack vare all snö som föll i förra veckan och skapade en julstämning av rang
Recepten på Brittas ättiksgurkor och Anna-Lisas saltgurkor kommer från ett gammalt nummer av Allt om mat och receptet på Gammelmormors godaste ättiksgurkor kommer härifrån
Anna-lisas skållade limpor. När jag va och rumsterade om i mitt skafferi så såg jag till min förskräckelse att jag hade två mjölpåsar som höll på gå ut datum på( hur det nu gick till
Det ursprungliga receptet kommer från boken De gröna alternativen av Anna-Lisa Stenudd och Kåre Engström, men vi har lagat det så många gånger att vi numera gör det på fri hand
Hoppas att ni har haft en bra dag. Här har det varit en solig dag med riktigt vårväder. Snödropparna har börjat titta upp ur rabatterna så snart hoppas jag på att tussilagon också dyker upp
Hoppas att ni har haft en bra dag. Här har det varit en solig dag med riktigt vårväder. Snödropparna har börjat titta upp ur rabatterna så snart hoppas jag på att tussilagon också dyker upp
Min (”vår” för er som vet om min tvillinglösa status) första bästis kom och hälsade på i veckan. Vi har inte setts på några år eftersom hon bor utomlands och vi har definitivt inte sovit i samma hus på närmare 30 år
Min (”vår” för er som vet om min tvillinglösa status) första bästis kom och hälsade på i veckan. Vi har inte setts på några år eftersom hon bor utomlands och vi har definitivt inte sovit i samma hus på närmare 30 år
Min hjärna har känts inrutad som en sätterikast på sistone. mycket receptjobb, en hel del saker på familjefronten och så har vi öppnat fiskavdelning i butiken
Vill man fika i de mest fantastiska lokaler trotsar man sin trolöshet och ger sig in i konditoriet hos Citykyrkan på Adolf Fredriks Kyrkogata här i Stockholm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.