Dock så är det väldigt skönt med ledighet. Glutenfria Lussebullar (Naturligt glutenfria). De bröden som ni inte äter medsamma håller sig fräschast i frysen
Det är helt klart ett av de godaste bröden jag ätit sedan jag slutade med gluten. Det här är min egen glutenfria variant av hönökakor där jag tillsatt fiberhusk och havregryn för att få degen lättarbetad och mer fiberrik
Förra helgen fyllde jag på frysen med Adams absoluta favoritbröd. De glutenfriahönökakorna ( originalreceptet kommer härifrån) som jag har tipsat om flera gånger
Jag skulle vilja inleda texten med. något fort gjort och enkelt att göra om du får besök i påsk är rulltårta, men det kan faktiskt vara lite klurigt också, men så snart du fått in snitsen på hur länge du bör vispa, ugnsgraderna och vändningen när den svalnat så är det väldigt kul att kunna, för variationen är ju enorm
Jag tog en omväg med färdigköpt till den här och det blev jättegott. Glutenfritt ”påskägg” av löjrom på en toast Skagen de luxe blir gott som förrätt i påsk
Hollandaisesåsen är grym till både lax och sparrisEn strålande härlig dag idag med. Vi åkte upp till stallet strax innan lunchtid och sammanstrålade med Annika där
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Men då gör jag scones på morgonkvisten, väldigt fort gjort att blanda ihop degen/smeten och så gräddas dom medan jag sminkar mig och gör alla andra sysslor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.