Ikväll överraskades jag av Annas goda fisksoppa. tack för det darling. En perfekt födelsedagsmiddag, (man blir inte äldre bara mer erfaren som man säger
Ingredienser Portioner. 4 1 burk matjessill (à 200 g) 1 kokt ägg 1 rödlök 1 äpple 1/2 dl majonnäs 1/2 dl crème fraiche 1 msk kaviar på tub 1 msk hackad gräslök 1 msk finhackad dill peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Baconlindade köttfärsjärpar fyllda med fetaost. Lagade en enkel men god middag nu ikväll, som serverades med köpt bea och Felix Pommes Chateau från frysdisken - ibland orkar man bara inte göra allt från grunden
Hej på er. Nu är det skördetid för äpplen och jag har tur som har lite sura och hårda i min trädgård vilket passar utmärkt till att ha i pajer och kakor
Vad ska jag göra med all squash egentligen. Jag vill ju så gärna utnyttja den till max och vännen Ann Charlott kom genast med ett lysande förslag jag nappade på, nämligen att sylta squashen enligt hennes gamla favoritrecept
Snoddas, kärleksmums, mockaruta…kärt barn har många namn. Denna ruta har dock en lite tvist – glasyren… En lite snofsigare variant än den gamla hederliga mockarutan
Blanda allt till en lagom tjock deg som inte kladdar vid utbakning. Ta inte i allt mjölet på en gång utan gör som vanligt och känn efter när det inte kladdar mer
Senaste receptet är Annas fänkålssallad med citron och parmesan. Jag fortsätter prova mig fram i Anna och Fanny Bergenströms fina kokbok Det goda enkla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.