Anns kokoskakor
Bara en kaka till...
Bara en kaka till...
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 dl, utan bara 4, och kakorna smakade precis lika gott ändå.Anns kokoskakor,
  • 25 st
  • 150 g smält smör
  • 4 ägg
  • 5 dl socker
  • 4 msk kakao
  • 2 påsar kokos
  • 100 g smör
  • 2 msk kakao
  • 2 dl florsocker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 ägg Sätt ugnen på 175C. Smält smöret till kokoskakorna, och ställ åt sidan att svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Vispa ner kakao, och rör sedan ner kokos. Häll i det smälta smöret, och låt smeten stå och svälla i ca 10 min Klicka sedan ut teskedsstora klickar på plåtar med bakplåtspapper. Grädda plåtarna i mitten av ugnen, ta ut dem när kokoskakorna flutit ut lite och fortfarande ser lite kladdiga ut. I receptet står det 7-8 minuter, men i min ugn behövdes det nog närmare 11 minuter Detta insåg jag dock lagom till den sista plåten, så många av mina kakor blev lite för kladdiga. Men ska man ändå frysa dem så gör det ingenting.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.