5 dl,
utan bara 4, och kakorna smakade precis lika gott ändå.Anns kokoskakor,
25
st
150 g
smält smör
4
ägg
5 dl
socker
4 msk
kakao
2 påsar
kokos
100 g
smör
2 msk
kakao
2 dl
florsocker
1 msk
vaniljsocker
1 ägg
Sätt ugnen på 175C. Smält smöret till kokoskakorna, och ställ åt sidan att svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Vispa ner kakao, och rör sedan ner kokos. Häll i det smälta smöret, och låt smeten stå och svälla i ca 10 min Klicka sedan ut teskedsstora klickar på plåtar med bakplåtspapper. Grädda plåtarna i mitten av ugnen, ta ut dem när kokoskakorna flutit ut lite och fortfarande ser lite kladdiga ut. I receptet står det 7-8 minuter, men i min ugn behövdes det nog närmare 11 minuter Detta insåg jag dock lagom till den sista plåten, så många av mina kakor blev lite för kladdiga. Men ska man ändå frysa dem så gör det ingenting.
Vill du ha ett recept på snabbakade och goda kakor så kan du baka dessa kokoskakor med nutella. Vill du ha ett recept på snabbakade och goda kakor så kan du baka dessa kokoskakor med nutella
Ikväll överraskades jag av Annas goda fisksoppa. tack för det darling. En perfekt födelsedagsmiddag, (man blir inte äldre bara mer erfaren som man säger
De glutenfria kokoskakorna blev väldigt uppskattade, särskilt garneringen. Efter att kokoskakorna doppats i mörk choklad, spritsar jag en spiral av vit choklad runtom
3 dl vetemjöl. 11,5 dl kokosflingor. 12 tsk bakpulver. 1150 g mjukt smör. 12 dl socker. 12 ägg. 11 dl mjölkTa ut smör och låt det bli rumsvarmt eller mjuka upp det i mikron i en bunke
Ingredienser Portioner. 4 1 burk matjessill (à 200 g) 1 kokt ägg 1 rödlök 1 äpple 1/2 dl majonnäs 1/2 dl crème fraiche 1 msk kaviar på tub 1 msk hackad gräslök 1 msk finhackad dill peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Baconlindade köttfärsjärpar fyllda med fetaost. Lagade en enkel men god middag nu ikväll, som serverades med köpt bea och Felix Pommes Chateau från frysdisken - ibland orkar man bara inte göra allt från grunden
Receptet räcker till ca 25 stycken glutenfria kokoskakor med mjölkchokladgömma. Grädda kokoskakorna i mitten av ugnen i ca 20 minuter eller tills de fått en fin gyllenbrun färg
Hej på er. Nu är det skördetid för äpplen och jag har tur som har lite sura och hårda i min trädgård vilket passar utmärkt till att ha i pajer och kakor
I all hast slängde jag för inte så länge sedan ihop en kaka. Om man får gäster - vilket vi då skulle få - så tycker jag nämligen att det är så mycket roligare ett bjuda på något hembakt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.