Det här är ett gammalt recept som vi gör då och då, hur gott som helst. Insåg att jag missat att dela med mig av det till Er, så varsågoda och smaklig måltid
Gryta med fläskytterfilé 8 propoints. Gryta med fläskytterfilé 8 propoints 2 portioner. Idag stod Fredrik för middagen och han tillagade en variant på sin mammas goda korvgryta, men med kött istället
75 gram fetaost max 10%. Rör om blandningen och låt den svälla i ca 10 minuter. 75 gram fetaost max 10%. Härligt goda färsbiffar som får smak av fetaost och basilika
Pavlova 5 propoints. Sänk ugnstemeraturen till 100 grader. Pavlova 5 propoints 12 portioner. I torsdags hade vi stort trädgårdskalas eftersom Fredrik fyllt 40
Lax i paket 14 propoints. 2 portionerGrillfolie360 g kokt färskpotatis75 g fetaost max 10%Rivet skal av 1/2 citron1/2 knippe gräslök3/4 dl crème fraîche max 15%
Då jag tidigare gjort denna röra på fettfri majonnäs så skriver jag om det igen eftersom fettfri majonnäs har utgått ur sortimentet hos affärerna, tyvärr
10 g smör. Fräs svamp och lök i lite smör tills löken blir genomskinlig, pudra över mjöl & tillsätt grädde och fond, låt småkoka i ca 5-10 minuter. 10 g smör
75g fetaost max 10%. 75g fetaost max 10%. Fördelen med rotsaker är ju att det inte blir så mycket points och då kan man ju lyxa å vira in kycklingen i bacon och få massa goda smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.