Apelsinfärserad rödtungafilé med vitvinssås och blomkålspuré
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g rödtungafiléer
  • salt
  • 1 dl sesamfrön
  • 2 msk smör
  • 1 st fiskfilé
  • 0.5 st apelsin
  • 1 krm salt
  • 0.5 krm vitpeppar
  • 1 st ägg
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 st schalottenlök
  • 2 msk smör
  • 2 dl vin
  • 1 dl vatten
  • 2 msk kycklingfond
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 msk smör
  • salt
  • 500 g blomkål
  • 200 g palsternacka
  • 300 g potatis
  • 2 msk smör
  • 1 dl crème fraîche
  • salt
  • 16 st skalade räkor
  • apelsinskal

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.