Apelsinlaxmed rosépeppar. Receptet kommer från Allt om Mat medvissaförändringar. Vi hoppar sötsakerna i dag och bjuder på litejulinspirerad mat som vi åt i kväll
När jag kikade ner ifiskdiskeninförfredagsmiddagen så hade de ett bra erbjudande på färsk MSC-märkt torskrygg som var för bra att inte slå till på och då passade lösningenmedfiskpaket utmärkt
Väl hemma tände jag på grillkolen och medan jag väntade på den rätta glöden tog jag fram fisken som var tänkt tillmiddag, ryggfilé av alaska pollock och byggde ihopfoliepaket av den
Helgen blev visst tyst här, jobbat och interiktigt haft något "nytt" att dela medmig av. Inteblivit mycket datatid över huvud taget, ganska skönt faktisktibland
Likörermed anor Bols är världens äldsta destilleri. Titta vad jag har fått hem imin brevlåda. Holland, och i synnerhet Amsterdam, var vid denna tidpunkt centrum för handeln med stora delar av världen och holländska sjömän tog medsig kryddor och frukter hem från exotiska platser som Lucas Bols sedan använde sig av för att utveckla sinalikörer
Nere i påsen, eller paketet. En påse ruccola, några förskrämda tomater och basilikablad resulterade i en tomatsalsa och tillsammansmed mozzarellaost packades detta inmed torsken i bakplåtspapper, för att lagas tilli ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.