Smula över fetaostenoch toppa medmandelspån. Skala och dela lökarna på mitten och skär tunna skivor. Skär av de grova stammarna på grönkålen och hacka i mindre bitar
Idag tänkte jag bjuda på denna vegetariska lasagne som är väldigt krämig och god men utan den klassiska bechamelsåsen som jag inte tycker är speciellt god så i denna lasagne gjorde jag en krämig sås på kålrot, bönor, tomat, grädde och créme fraiche och massa gott
Lite extra protein och fett adderades med att smula över fetaost, och pumpakärnor. Denna soppa lektes fram i köket, med inspiration att göra en söt och röd soppa på paprika
Servera brysselkålen med rostad mandel, skivad rödlök, smulad fetaostoch olivolja. Du behöverBrysselkålMandel, skaladRödlökFetaostOlivoljaGör såhärSkölj brysselkålen och plocka bort fula blad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.