Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge. Jag mixade ihop en god sås på lite sweet chili, vitlök, schalottenlök och paprika, spädde med grädde och det blev en sån riktig dundergod middag
Väldigt god med kokt potatis och grönsaker bredvid. Riktigt god rosépeppar biffar gjorde jag idag. Blanda havregryn och potatismjöl med mjölken och låt stå och svälla en stund
Den andra apelsinsillen jag gör. Till skillnad från den förra är detta mer av en traditionell sillinläggning, där apelsinen och kanelen utgör en intressant touch snarare än att ta över helt som smaksättning
½ dl blandade pepparkorn (svartpeppar, kryddpeppar och rosépeppar). Här kommer en härlig apelsinsill. Filea apelsinen och garnera sillen snyggt med dessa klyftor
Den här boken är en glad bok med massa av supergoda recept och jag kan verkligen rekommendera den. Jag har hittills gjort vitlöksbrödet och Rosépeppargrytan båda stora succéer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.