Till höstlovet och vår tripp till Vasa hade jag passat på att baka Roy Fares tårta med massor av apelsiner och choklad, vilket gjorde den vackert solgul med ett härligt täcke av chokladtryffel
Koka kolakrämen under tiden som kakan gräddas. 1Kolakräm. 1150-175 g mörk chokladHacka smöret och nyp ihop det med de torra ingredienserna och äggulan tills det blir en deg. Lägg sedan degen i kylen i plastpåse eller täck med folie i cirka 30 minuter. 1Klä en form cirka 25x25 cm med bakplåtspapper. 1Låt degen vila kallt övertäckt med plast i minst 30 minuter. 1Häll kolakrämen i mördegsskalet och ställ den kallt tills dess att den stelnat. 1Bred chokladen över kolakrämen och låt den stelna
Tänk er kladdiga kladdkakemuffinsar, med kakdeg, kolakräm, mini kakor och chokladbitar. ) Så därför kunde jag med glädje provbaka dessa om än med lite ändringar i bland annat frostingen eftersom den blev alldeles för lös som när man gjorde som receptet angav
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.