Aprikos- och chiliglaserade ankbröst med aprikossås
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st ankbröst , totalt ca 800 gram
  • 1 msk olja
  • 1 flingsalt
  • 1 nymald svartpeppar
  • 3 msk aprikosmarmelad , av god kavlitet
  • 0.5 st röd chilifrukt , urkärnad och fint strimlad
  • 0.5 msk kycklingfond, koncentrerad
  • 1 tsk smör
  • 1 st Schalottenlök (ar)
  • 1 msk smör
  • 2 msk aprikosmarmelad , av god kavlitet
  • 2 dl vitt vin
  • 2 dl kycklingbuljong , stark
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 msk soya
  • 1 salt , eventuellt
  • 1 nymald svartpeppar
  • 700 gram sötpotatis
  • 0.5 dl vispgrädde
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 tsk salt
  • 250 gram mangold , färsk (boy choy eller spenat funkar också), sköljd och torkad
  • 150 gram sugar snap peas , (salladsärtor)
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.