Ingredienser Tunnskivad kalkonfilé 250 g torkade aprikoser 2 st schalottenlökar ca 800 g tunnskivad kalkonfilé salt & peppar Rostade jordärtskockor 600 g jordärtskockor 2 msk smör salt & peppar Färskostgremolata 1 kruka persilja 1 st citron 1 st vitlöksklyfta 3 msk rapsolja 200 g färskost salt & peppar Till servering 150 g sötmandel picklad rödlök krasse
Börja kvällen innan med att sikta ned mjöl, socker, kakaopulver, salt och torrjäst i en stor skål. Lägg smöret och 50 g av chokladen i en kastrull och låt smälta på svag värme
Det finns en fantastisk tidning som kort och gott heter Baka. Den är en av mina favoriter vad det gäller att hitta inspiration men också läsa om bakning
helgen avslutades på ett bra sätt. Idag har varit en fullpackad dag med massa dans söndagsångest angrep mig lite igår hehe det slog mig just att jag tränar för mycket Eller
1. Hacka aprikoserna till glazen, blanda alla ingredienser i en kastrull och koka upp. Koka cirka fem minuter och mixa i matberedare eller med stavmixer
Våffeldagen kom och gick. Det fanns inte tid just den dagen att grädda våfflor hemma hos mig utan jag bestämde mig istället för att långfredagen fick bli min våffeldag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.