Arabisk lammstek med ugnstomater & citronyoghurt
Vin mat & Alsace
Vin mat & Alsace
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg benfri lammstek
  • 2 msk pressad citron
  • 2 msk olivolja
  • 1,5 tsk salt
  • svartpeppar
  • 1 msk kryddblandning
  • 1 msk spiskummin
  • 2 tsk malen koriander
  • 2 tsk malen kardemumma
  • 2 krm kanel
  • 2 krm cayennepeppar
  • 350 g körsbärstomater
  • olja
  • 3 dl turkisk yoghurt
  • 1 ekologisk citron
  • 1 msk
  • 60 grader Det tar ca 3 timmar Höj värmen till 225 grader och låt steken få fin färg i 5 –
  • 10 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.