Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. färsk salvia, hackad. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Det finns så mycket vackert alldeles in på knutarna och varför är det så lätt att missa det. Tallriksunderläggen är ett av fynden vi gjorde i Sundsvall i onsdags och passar perfekt på vår altan
Det blir lätt sådärpå sommaren. Idag har vi varit på vårdcentralen för H är sjuk igen. Innan dess har vi varit vid havet en massa, besökt Liseberg, shoppat loss på IKEA och lite annat
Mc’Donalds tvättar sitt kött i rosa skum för att det ska bli tjänligt som mat, kexchoklad innehåller ämnen som kan skada din benmärg, oxfilén på din pizza är knappast det kött du tror att det är, tänk på vad kilopriset för oxfilé är och vad din pizza kostar så kan du snabbt räkna ut att det är något annat som simmar där i den konstgjorda bean
Visste ni att det är kladdkakans dag idag. Detta recept vann kladdkakeracet i år, en baktävling för barn, prova och se om ni tycker att det var en värdig vinnare
För några år sedan sålde krögarna påHärnösands Golfklubb så goda toast med orientdressing på. Kom att tänka på den där dressingen och testade en variant som var nästan i klass med den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.