Smaka av med salt. En fräsch förrätt som passar bra innan en tyngre varmrätt. Välj färsk frukt, eller “fuska” genom att köpa fryst, färdigtärnad i butiken
Lägg ner tillsammans med de andra grönsakerna och woka i någon minut innan du blandar i nudlarna. Lägg laxfileérna i en ugnsform och pensla hoisinsås över dom
Ta bort kärnorna och de vita sidoväggarna och skär de två halvorna i tunna remsor. Tillsätt paprika och avrunna nudlar, stek dem med grönsakerna och tillsätt sist tofu
Servera med risnudlar eller ris. Ta upp det och lägg på en tallrik så länge. Lägg tillbaka kycklingköttet i grytan och tillsätt currypastan, kokosmjölken, créme fraichen, grädden, soyan, kycklingfonden och basilikan
sherry samt lite sesamolja (det kan vara bra att ta det försiktigt med den eftersom den har en säregen smaks om inte alla gillar men som jag bidrar till den distinkta asiatiska smaken)
Jag älskar asiatiska smaker och det självklara valet var självklart åt det hållet. Till sist så stektes räkorna ljumma på svag värme tillsammans med chilin och vitlöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.