Vi ska även hinna med lite fotojobb när vi ändå är där för sen kommer vi nog inte ha tid att besöka Umeå igen förrän nästa vår/sommar + att det inte är så roligt att köra på vintervägar här i fjällen så vi brukar hålla oss hemmavid hela vintern
Den här glazen är kanske inte super-äkta asiatisk eftersom jag inte gillar fisksås och liknande typiskt asiatiska smaksättningar, helt onödigt att köpa hem om man inte gör asiatisk mat ofta
Smaka av med salt. En fräsch förrätt som passar bra innan en tyngre varmrätt. Välj färsk frukt, eller “fuska” genom att köpa fryst, färdigtärnad i butiken
Lägg ner tillsammans med de andra grönsakerna och woka i någon minut innan du blandar i nudlarna. Servera till laxen, toppa med några färska koriander och myntablad
Jag älskar asiatiska smaker och det självklara valet var självklart åt det hållet. Till sist så stektes räkorna ljumma på svag värme tillsammans med chilin och vitlöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.