Asiatiskamusslor. Musslor är gott, väldigt gott. //Malin Asiatiskamusslor. Jag brukar ofta göra gräddiga musslor med vin, men idag blev det i stället asiatisk touch med lime, chili och koriander
Förra helgen åt vi en favorit - musslor. Varför inte byta ut fredagstacos mot musslor. Skrubba musslorna med en grov borste eller baksidan av en liten grönsakskniv
I helgen gjorde jag denna asiatiska lax. Det var såå gott så jag satt och njöt av varje tugga. Laxen blev perfekt och bara föll isär och smälte i munnen
Fina färska musslor. Borsta och tvätta musslorna rena, släng alla som inte är stängda helt. (Knacka öppnade musslor mot köksbänken, stänger de sig helt är de OK att använda)
Jag gillar verkligen de asiatiska smakerna. För ett tag sedan gjorde jag en asiatisk sallad med nudlar, ingefärsmarinerade morötter, edamamebönor, röd chilifrukt, avokado och edamameröra
Så här gör du. Skala ingefäran och vitlöken och finhacka dem. Blanda 4 matskedar olja med sojasåsen. Peppra enligt smak Skär tofun i mellanstora kuber och stek dem i marinadblandningen
Jag älskar asiatiska smaker och det självklara valet var självklart åt det hållet. Efter att ha ätit väldigt mycket "tung" mat det senaste så var magen sugen på något lättare och fräschare idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.