Asiatiska torskbollar i kokosmjölk med ingefärsrostade bönor
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gram torskfilé
  • 2 st ägg
  • 1 dl purjolök (ar)
  • 2 msk ingefära , färsk hackad
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 3 cm röd chilifrukt
  • 1 st limefrukt (er)
  • 1.25 tsk salt
  • 3 krm svartpeppar
  • 2 msk rapsolja
  • 1 burk(ar) kokosmjölk
  • 0.5 msk röd currypasta
  • 1 msk japansk soja
  • 1 msk honung
  • 1 ask haricots verts
  • 1 msk ingefära
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 olivolja
  • 4 port ris

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.