Så ända in i hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Om någon har ett supertips på hur man lyckas bäst med att få en skinnsoffa ren utan att torka ut skinnet blir jag mer än tacksam
Jag älskar också att den sköter sig självt i ugnen och alla smaker gottar till sig där inne. Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost och quinoa som nästan påminner om köttfärs här
Sen in i kylen under nattenoch dagen efter så är det bara att vispa upp grädden. Sen skar jag en av dom runda bottnarna så att den skulle passa i mitten
Efter en timmes jäsning kom jag plötsligt på att jag ville göra brödet lite roligare och skalade två äpplen (Aroma) som jag skar i cm-stora tärningar och rörde ner i degen tillsammans med en stor näve grovt hackade valnötter
Dra bort papperet (pensla med lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Enda saken är att man får vara lite flexibel ibland ochkompletteringshandla i sin vanliga mataffär då Matsmarts utbud begränsas av vilka varor de fått in för stunden
Enda saken är att man får vara lite flexibel ibland ochkompletteringshandla i sin vanliga mataffär då Matsmarts utbud begränsas av vilka varor de fått in för stunden
Pasta och köttfärssås är ju något som typ ALLA barn (och vuxna) älskar men man kanske vill variera det lite efter att ha ätit spaghettioch köttfärssås och lasagne två gånger i veckan i flera år
Det här brödet är ett favoritbröd här hemma och det är perfekt att skiva upp och fylla frysen med. Jag har hittat annat att äta som mättar bra men ibland är det så smidigt att bara ta en macka när man inte har tid att fixa något annat
Så galet gott ochett ganska roligt sätt att bjuda på också. Eftersom jag inte hade något recept utan gjorde allt efter eget påhitt så är receptet sådär lite på en höft, men hörrni gör det här och njut av rätten till en iskall bira eller ett glas porlande bubbel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.