Det finns mycket gott attfylla en tårta med. Lika mycket som man ska planera hur en tårta ska se ut, vilka färger och dekoretioner man ska ha på tårtan, lika viktigt är det att kombinera smaker och färger innuti
Vinet kan vara svårtatt få tag på i Sverige då producenten saknar svensk importör. Annars är det bara att torka, salta och peppra och steka det till önskad stekgrad, tänk på att det bör vara rejält rosa annars blir det torrt
Men, men, då kommer plötsligt, alldeles i rättan tid, ett mail från någon av er, där det ståratt bloggen och mina recept har gjort livet lättare att leva, och att jag ABSOLUT inte får sluta blogga
Häll av vattnet och häll ner övriga ingredienser och blanda väl. Venetien tillhörde visserligen inte landet förrän några år senare, efter krig med Österrike, men på det stora hela var landet enat
Detta måste givetvis firas, och eftersom jag är ett cupcakesmonster av rang, som gärna ser att fyllningen är minst hälften av cupcaken i sig, så kommer härmed detta recept
Variationerna på denna rätt är många, men här får ni ett enkelt recept för en budgetmatkasse. Ett hett tips är att sila av riset och skölja det hastigt under rinnande,kallt vatten för att få att få bort kvarstående stärkelse och undvika klibbigt ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.