Gott blir det om det serveras med bär vid sidan om. Socker efter tyckte, jag valde att inte tillägga något socker eftersom kokosmjölken tillför en naturlig sötma
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Eftersom jag inte hade något recept utan gjorde allt efter eget påhitt så är receptet sådär lite på en höft, men hörrni gör det här och njut av rätten till en iskall bira eller ett glas porlande bubbel
Det visade sig vara det absolut enklaste sättet attgöra surdegsbröd som jag har provat. Det här har jag velat prova en längre tid – glutenfritt surdegsbröd gjord på hel bovete
Perfekt och lyxigt om du vill göra en egen ostbricka. Jag är uppvuxen med hemmagjord färskkost, min mamma använde sig av filmmjölk som fick stå och dra i en kökshandduk
Kikärtor är en av mina favoriter och jag använder dem gärna i sallad, använder dem till pizzabotten, pajdeg eller mixar dem till biffar med lite annat gott innehåll (ägg, kryddor och annan smaksättning)
Häll i degbunken och slå på resten avvattnet kallt. Smula jästen och rör ut den i lite av degvätskan. Ställ formarna att jäsa under bakduk i kylen över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.