Så ända in i hoppsan god, och jag harhaft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. I alla fall så måste jag säga att den här tårtan/bakelsen är helt sagolikt god och ska du baka något i helgen tycker jag absolut att du ska testa denna kokos och jordgubbsstubbe
Testa nu den här, lovar att dina gäster vill ha receptet. Ja, det var för den här godsaken jag utsatte mig för björbärstaggarnas krig, jädrans var de där sticksiga sakerna anfaller en
Långkok är något som har blivit väldigt populärt de senaste åren och jag märker att de recept jag har gjort har blivit väldigt populär den senaste tiden
utan väldans smidigt attha allt färdigt när gästerna väntar. Det är inte ofta det är tyst när vi är tillsammans, men ta mig tusan att surret tystnade för en sekund eller två när de satte tänderna i de här mandelkorgarna med lemon curdkräm
Kan inte annat än att älska stället. Hur har din varit. Brunch. Urban Deli. Say no more. Bland kuddar och lastpallar, intog vi en lång brunch utomhus på Urban Deli i Sickla
Attha koll på just de basiska valen är viktigt och kan även hålla dig borta från olika sjukdomar enligt forskare Jurgen Vormann som bland annat forskar i benskörhet
Har du inte tid att stå i köket och mecka med desserten har Fia som driver bloggen Frufe lösningen. Med Påsken som kommer om mindre än en vecka är det verkligen dags att planera maten och dessertbordet
Pirogerna passar lika bra att servera varma som kalla. svamp, t ex skogschampinjoner. 12 piroger Ingredienser 2 kycklingfiléer 140 g bacon 200 g svamp, t ex skogschampinjoner 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar, grovmald 2 dl lätt crème fraiche 1 tsk soja 0,5 dl bladpersilja, strimlad Pensling
Om du vill kan du smaksätta direkt när du gör den, om du vet att du bara kommer att använda den till exemplevis smoothies kan du ha i ingefära, vanilj, kanel eller liknande för att ”hotta till den lite”
För några år sen så gräddade jag Krabbelurer lite då och då och vi åt till lyxig fika hemma men framförallt så hade vi med oss Krabbelurer på utflykter men sen har jag glömt bort dem under en lång tid för att i förra veckan när vi skulle till Mariebergsskogen plötsligt komma på dem igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.