Så himla gött och god var tydligen den här desserten jag gjorde till herrarna och bjöd på igår, för det var väldans tyst runt bordet, bara ett eller två mmmmmm hördes
Kanelbullar är bara ett måste inför kommande säsong. Eftersom man intehar några längre sovmornar här hemma nuför tiden, satte jag och Vincent en bulldeg tidigt så de kunde vara klara tillfikat
Herr Backa kämpar på med verandamålningen, skrapar och har bytt några brädor. Idag är det iallafall grundmålat och imorgonblir det semester och landskamp på råsunda
Den rektangulära skar jag i formen av Olofs huvud (jag gjorde detta på frihand). I dom andra två tårtbottnarna så hade jag glasscreme/glasskräm och blåbärssylt
Vilket är perfekt om man har ont om plats i kylen för kalljäst bröd. Degen får en helt annan struktur än när man använder ljummen degvätska och får därför hanteras på ett annat sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.