Blanda den med olja, salt och dill och rosta eller stek den på grillen så att den får gyllene yta. Bryn hälften av smöret så att det får en gyllenbrun ton och börjar dofta kola, ställ åt sidan
Jag har hittatnågot som passar mig och har inga som helst planer på någon specifik diet. När jag stod framför spegeln tidigare i dag så kunde jag själv se att det försvunnit en del under bysten och kring midjan/magen
Den här gången blev det en matig, lite grövre, glutenfri variant, som är lätt att ha att göra med, och som passar jättebra dels att äta som de är, dels att fylla med något smaskigt och kanske gratinera i ugnen
Det här receptet har jag hittat i Vår Kokbok men gjort om det för att passa mig. Bröden jäser upp under gräddning så att det blidas en ficka som kan fyllas med diverse läckerheter
Amanda tycker att det roligaste är när det löddrar, så när hon använder badet så ser det ut såhär. Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra
Bulle och islattesatt som en smäck. Vi valde i alla fall att ha vilodag idag. Och det onda i ryggen känns faktiskt lite sådär, så tror att en vilodag är på sin plats
Nu är det bara att njuta av lördagskvällen och se fram mot söndagen, får se vad vi hittar på då. De två små godingarna är väldigt påhittiga, men när de kommer in och äter av farmors tårta och säger att det var underbart så smälter man direkt
Det är lätt att glömma bort att det faktiskt finns de som jobbar även på sommaren. Såhär års, när det inte går att göra bra potatismos, passar det extra bra att prova på att göra mos av blomkål eller broccoli om du inte provat det innan
Mängden ingredienser hittar du på snabb marsán förpackningen. Detta inlägg tänker jag faktiskt hålla levande, ska fylla på med recept på fyllningar allt eftersom jag snubblar över något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.