Det är nu några veckor sedan vi sågs då en skidresa kommit emellan och det varit omöjligt att ses. Jag har nämligen väntat på denna dagen då H kommer till skåne för att fira påsken här
Så himla gött och god var tydligen den här desserten jag gjorde till herrarna och bjöd på igår, för det var väldans tyst runt bordet, bara ett eller två mmmmmm hördes
Smula jästen, blanda med ljummet vattenoch rör tills jästen löst sig. Fördelen med den här typen av skållning skållning är att brödet hålls färskt väldigt länge, samtidigt som brödet tar åt sig lite mer vatten än vanligt vilket bidrar tillatt göra det saftigt
Blanda ned tomatkross, vatten, creme fraiche och rör om. Fräs hackad gul lök och urkärnad paprika i stora tärningar tills det mjuknar, tillsätt vitlökskross och rör om
Tärna pumpaköttet och koka upp vatten i en kastrull. Häll av allt vatten från kastrullen. Mixa under tiden pumpatärningnarna till puré ochtillsätt vispgrädde, socker, ingefära, kanel och nejlika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.